centrul de mediere braila 


ultimele stiri centru mediere

 

Medierea, o profesie cu multe beneficii


Invitatul emisiunii "Recrutat in Galati" : Mediator, Florica Lungu, Vicepresedintele Asociatiei Centrul de Mediere Sud-Est.

Citeste detalii... 

 

Mesaj adresat tuturor celor care doresc să urmeze cursuri de formare pentru calificarea în profesia de mediator.


 

In ultima perioadă a fost semnalată o intensificare a activităţii unor Furnizori de formare neautorizaţi de Consiliul de Mediere, care pretind că au dreptul legal să desfăşoare cursuri de formare în profesia de mediator.

Urmare acestui fenomen, Consiliul de Mediere, singura autoritate competentă în domeniul medierii, organism autonom, de interes public, înfiinţat în baza Legii nr. 192/2006, privind medierea şi organizarea profesiei de mediator, modificată şi completată, face următoarele precizări:

 Citeste detalii... 

 

 CE ESTE MEDIEREA

Stiri

Centrul de Mediere Braila organizeaza Cursul Formarea Mediatorilor Profesionisti in colaborare cu Human Toolkit


Cursul Formarea Mediatorilor Profesionisti urmareste dezvoltarea personala precum si dezvoltarea carierei in domeniul rezolvarii alternative a disputelor. Obiectivul acestui curs este de a dobândi si de a folosi competentele de mediator in activitatile curente sau pentru a solutiona disputele pe calea medierii.


Citeste detalii... 

Campania "Judecatorii sustin medierea" continua


Începând cu data de 21 ian. 2010, Uniunea Naţională a Judecătorilor din România desfăşoară campania naţională „Judecătorii susţin medierea” cu scopul de a promova şi încuraja utilizarea medierii ca mijloc alternativ de soluţionare a litigiilor dintre cetăţeni,. Acesteia i s-a alăturat în data de 25 ian. 2010 Uniunea Naţională a Mediatorilor din România şi în data de 27 ian. 2010 Federaţia Naţională Sindicală ProJust a Personalului din Justiţie.


Citeste detalii... 

Centrul de Mediere Braila si Judecatoria Braila pun bazele unui parteneriat in vederea sustinerii si promovarii medierii


Centrul de Mediere Braila si Judecatoria Braila are placerea de a va anunta incheierea unui protocol permanent de promovare a medierii, in data de 09.02.2010.


Citeste detalii... 

Judecatorii sustin medierea!


Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania (UNJR) declanseaza campania de promovare si incurajare a medierii ca mijloc alternativ de solutionare a litigiilor dintre cetateni, campanie denumita `Judecatorii sustin medierea`

Citeste detalii... 

Ministerul Justiţiei a validat membrii Consiliului de Mediere


Ministerul Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti a validat astăzi, 13 octombrie 2009, prin ordin, membrii Consiliului de Mediere.Citeste detalii... ARTICOLE MEDIRE

 

LINK-URI UTILE 
 
 

Cauta in site

Introduceti in campul de mai jos cuvantul cautat:

Inscriere Newsletter

 

Adresa de e-mail:

 

MEDIERE

STOP JUSTIŢIEI NEDREPTE ! Campanie EVZ

 

 Potrivit Elisabetei Ciucă, judeţele fruntaşe la capitolul proceselor stinse prin mediere sunt Brăila, Bihor, Dolj şi Iaşi. În Brăila, anul acesta, au fost soluţionate 1.000 de dosare prin mediere, în vreme ce, anul trecut, în absenţa ultimelor modificări legislative, doar 20 de dosare au fost soluţionate pe această cale.

 

Medierea in cazuri de malpraxis

 

          Incepând din luna iulie a.c., Comisiile de monitorizare şi competenţă profesională pentru cazurile de malpraxis de la nivelul direcţiilor de sănătate publică vor avea obligaţia să raporteze, lunar, la Ministerul Sănătăţii situaţia sesizărilor primite şi modul de soluţionare al acestora.

 

 

Home   |   Cine suntem ?   |   Mediatori   |   Articole mediere   |   Stiri si evenimente   |   Galerie imagini   |   Link-uri utile   |   Contact

Webdesign: www.isagroup.ro