centrul de mediere braila 


ultimele stiri centru mediere

 

Medierea, o profesie cu multe beneficii


Invitatul emisiunii "Recrutat in Galati" : Mediator, Florica Lungu, Vicepresedintele Asociatiei Centrul de Mediere Sud-Est.

Citeste detalii... 

 

Mesaj adresat tuturor celor care doresc să urmeze cursuri de formare pentru calificarea în profesia de mediator.


 

In ultima perioadă a fost semnalată o intensificare a activităţii unor Furnizori de formare neautorizaţi de Consiliul de Mediere, care pretind că au dreptul legal să desfăşoare cursuri de formare în profesia de mediator.

Urmare acestui fenomen, Consiliul de Mediere, singura autoritate competentă în domeniul medierii, organism autonom, de interes public, înfiinţat în baza Legii nr. 192/2006, privind medierea şi organizarea profesiei de mediator, modificată şi completată, face următoarele precizări:

 Citeste detalii... 

 

 CE ESTE MEDIEREA

Stiri

Centrul de Mediere Braila organizeaza Conferinta


       Centrul de Mediere Braila organizeaza pe 20 ianuarie 2011, ora 10.00, in Sala Mare a Institutiei Prefectului Braila, Conferinta:

 Medierea- prezent si viitor” Citeste detalii... 

MICA REFORMA - Modificari relevante cu privire la mediere


Legea nr.202/2010 privind unele măsuri pentru accelerarea soluţionării proceselor a fost publicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr.714/26 octombrie 2010.
Citeste detalii... 

Centrul de Mediere Braila organizeaza in colaborare cu Centrul de Mediere Craiova un curs de Formare Initiala Mediatori in perioada 13.09-26.09.2010

Citeste detalii... 

Medierea- obligatorie pentru anumite litigii!


"Secretarul de stat din Ministerul Justiţiei, Lidia Barac, a spus astăzi (n.n.20 mai 2010), în plenul Consiliului Superior al Magistraturii, că instituţia pe care o reprezintă vrea să introducă obligativitatea medierii pentru unele litigii, pentru a scădea numărul mare de dosare pe care un judecător trebuie să le soluţioneze.

Citeste detalii... 

Centrul de Mediere Braila organizeaza in colaborare cu Medierea.ro un curs de Formare Initiala Mediatori in perioada 31.05-13.06.2010


Cursul Formare Initiala Mediatori urmareste dobandirea cunostintelor si abilitatilor specifice profesiei de mediator fiind in acelasi timp un instrument util in dezvoltarea personala a fiecarui cursant. Obiectivul cursului este de a dobandi competentele necesare practicarii profesiei de mediator, in intelesul Standardului de Formare al Mediatorilor adoptat de catre Consiliul de Mediere.Citeste detalii... ARTICOLE MEDIRE

 

LINK-URI UTILE 
 
 

Cauta in site

Introduceti in campul de mai jos cuvantul cautat:

Inscriere Newsletter

 

Adresa de e-mail:

 

MEDIERE

STOP JUSTIŢIEI NEDREPTE ! Campanie EVZ

 

 Potrivit Elisabetei Ciucă, judeţele fruntaşe la capitolul proceselor stinse prin mediere sunt Brăila, Bihor, Dolj şi Iaşi. În Brăila, anul acesta, au fost soluţionate 1.000 de dosare prin mediere, în vreme ce, anul trecut, în absenţa ultimelor modificări legislative, doar 20 de dosare au fost soluţionate pe această cale.

 

Medierea in cazuri de malpraxis

 

          Incepând din luna iulie a.c., Comisiile de monitorizare şi competenţă profesională pentru cazurile de malpraxis de la nivelul direcţiilor de sănătate publică vor avea obligaţia să raporteze, lunar, la Ministerul Sănătăţii situaţia sesizărilor primite şi modul de soluţionare al acestora.

 

 

Home   |   Cine suntem ?   |   Mediatori   |   Articole mediere   |   Stiri si evenimente   |   Galerie imagini   |   Link-uri utile   |   Contact

Webdesign: www.isagroup.ro